Vilsteren Nieuws

Vooruitblik concertseizoen 2022-2023

Wij hebben het concertseizoen 2021/2022 afgesloten met een geweldig optreden van 2 prijswinaars van het Britten Jeugd Strijkorkest.

In de zomer zullen er geen concerten plaatsvinden in ons Landgoedcentrum, maar op 11 september gaan we weer van start.

Het Landgoedcentrum wil jonge talenten een podium bieden, onder het mom van „ Jong geleerd, oud gedaan“.

De organisatie zal er voortaan wat anders uitzien dan tot nog toe. Het is ons namelijk gelukt om vaste afspraken te maken met het Britten Jeugd Strijkorkest en met ArteZ (het conservatorium in Zwolle). Deze twee „partners“ gaan onze jong talenten-concerten vullen, dat betekent dat we verzekerd zijn van hoge kwaliteit en groot enthousiasme.

Daarnaast organiseren we in de Willibrordus-kerk in Vilsteren koorconcerten. Rond Kerst en Pasen zal het jongenskoor uit Dalfsen bij deze feestdagen passende koormuziek laten horen, maar ook andere koren zullen optreden.

Onze concertladder vindt u in deze link, u kunt de data alvast noteren in uw agenda. Onze concerten zijn steeds op zondagmiddag om 15 uur en normaal gesproken sluiten we steeds af met een gezellige nazit in het Landgoedcentrum, zodat u nog even kunt napraten.

De informatie  over de concerten (wie er optreden en welk programma u kunt verwachten) wordt ongeveer een maand tevoren gepubliceerd op de website van het Landgoed en ook de lokale pers wordt geïnformeerd. Onze prijzen gaan iets omhoog (volwassenen betalen voortaan15 € toegang en jongeren krijgen reductie), dit komt natuurlijk ten goede aan de uitvoerenden.

In het Landgoedcentrum vinden ook concerten plaats, georganiseerd door de Kunst Kring Ommen. Wilt u daarover meer weten, kijkt u dan op www.kunstkring-ommen.nl.

Wij wensen u een mooie zomer toe en hopen dat u in het najaar de weg naar ons  Landgoedcentrum weer weet te vinden.

Namens de concertcommissie,

Liesbeth Cremers

Publicatiedatum:

Ga terug