Vilsteren Nieuws

Kunstkring Ommen voortaan te gast in Landgoedcentrum

Kunstkring Ommen (KKO) is voortaan met zijn concerten te gast in ons Landgoedcentrum aan de Vilsterse Allee. Het eerste KKO-concert in het Landgoedcentrum vindt plaats op zondagmiddag 22 maart.

Per 1 februari jl. moest KKO afscheid nemen van zijn vaste concertlocatie aan de Goosdijk in Dalmsholte. Dat betekende natuurlijk dat er gezocht moest worden naar een alternatief en het ziet ernaar uit dat dat gelukt is, ook op de langere termijn. Een uitzondering is overigens het eerstvolgende concert van KKO, dat gepland staat voor 23 februari. Dan wijkt KKO eenmalig uit naar golfclub Hooge Graven in Ommen. Er is immers in Vilsteren op die dag al meer dan genoeg muziek te horen, vanwege het carnavalsfeest.

De landgoedconcerten gaan gewoon door op de oude voet (3 concerten voor bij voorkeur jonge talenten in het Landgoedcentrum en 5 koorconcerten in de Willibrorduskerk). Mochten er veranderingen in de organisatie worden doorgevoerd, dan wordt u daarover natuurlijk geïnformeerd.

Het Landgoed Vilsteren heet Kunstkring Ommen hiermee van harte welkom en verheugt zich zeer op een muzikaal samengaan. U kunt meer over de activiteiten en organisatie van de Kunstkring Ommen lezen op www.kunstkring-ommen.nl.

Publicatiedatum:

Ga terug