Vilsteren Nieuws

Kom Duo-fietsen in Vilsteren

De duo-fiets

Bij de elektrische duo-fiets zitten de begeleider en de passagier naast elkaar. Het op- en afstappen is eenvoudig gemaakt met behulp van draaibare stoel aan de passagier zijde. Dit maakt de duo-fiets uitermate geschikt voor mensen met een verminderd evenwicht. Om de passagier een stabiel gevoel te geven, is het rechterstuur vastgezet. De begeleider bestuurt de fiets. de stoelen zijn volledig naar wens te in te stellen. Hierdoor wordt de veiligheid gewaarborgd en zit de fiets erg comfortabel.
De duo-fiets is voorzien van elektrische ondersteuning met een geruisloze motor. Met een volle accu kunt u ongeveer 50-60 km afleggen. Tevens beschikt de fiets over een overzichtelijk display dat u keuze biedt uit de volgende drie standen: 
• Uw medepassagier fietst mee
• Uw mede-passagier kan meefietsen indien gewenst
• Uw mede-passagier kan niet meefietsen (voetenplaat)

Kortom, de duo-fiets biedt u gemak en plezier. Ga gezellig op pad met de duo-fiets en geniet samen van de prachtige omgeving die Vilsteren te bieden heeft.

Reserveren U kunt de duo-fiets online reserveren. Hierbij heeft u vrije keuze wanneer u gebruik maakt van de fiets, en hoe lang. Kijk voor meer informatie over het huren van de duo-fiets op onze website www.duofietsvilsteren.nl

 

Publicatiedatum:

Ga terug