Vilsteren Nieuws

Kampeerterrein Landgoed Vilsteren op 29 mei alleen open voor seizoenplaatshouders

Op basis van de nieuwe richtlijnen hebben we besloten het kampeerterrein in eerste instantie per 29 mei aanstaande alleen voor de houders van een seizoenplaats te openen. Daarna wordt bekeken of en zo ja hoe we vanaf 1 juli ook voor toeristische kampeerders open gaan.

Voor de seizoenplaatshouders gelden de volgende voorwaarden:

1. We gaan uit van medewerking op basis van eigen verantwoordelijkheid. Dus zelf meedenken over afstand houden etc.

2. Wanneer men corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft niet komen en wanneer men ze ter plekke ontwikkelt, naar huis gaan.

3. De sanitaire voorzieningen zijn nog gesloten. Men moet dus zelfvoorzienend zijn. Chemische toiletten zijn wel te legen.

4. Afwassen. Men kan water tappen, afwassen bij de eigen caravan en water na afloop weer in de wasbak bij het toiletgebouw.

5. De diepvries voor koelelementen is niet aanwezig.

6. Alleen de seizoenplaatshouders zelf en hun op hetzelfder adres wonende gezinsleden zijn welkom. Gastkampeerders op de seizoensplek zijn niet toegestaan.

Nogmaals en ook vaak bij andere voorzieningen en activiteiten gemeld: het goed gaan van het bovenstaande staat of valt ook bij hoe de mensen er zelf mee omgaan. Wij zullen dit ook in de gaten houden en behouden ons het recht voor tussentijds de regels te wijzigen. Ter plekke dienen de aanwijzingen van de medewerkers van het landgoed opgevolgd te worden.

 

Publicatiedatum:

Ga terug