Producten van Landgoed Vilsteren

Heerlijke en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Lokaal én duurzaam geproduceerd. Dat is waar het merk ‘Landgoed Vilsteren’ voor staat!

Het graan op de akkers, de grazende koeien en schapen langs de Vecht, de bijen op de hei... De boeren, de bakker en de imker van het landgoed, maken er de meest pure producten van en verkopen deze direct aan u, voor een eerlijke prijs.

> Maak kennis met de mensen achter de landgoedproducten...

> Meer informatie over de achtergronden van het merk 'Landgoed Vilsteren'...


De producten

Vilsters lamsvlees

Vilsters Lamsvlees

Vilsters lamsvlees van Linda en Martijn Hulsman is puur en van biologische kwaliteit. De lammeren groeien vrij op bij het moederschaap, op de kruidenrijke velden langs de Vecht en de weiden gelegen op het Achterveld. De lammeren worden door een lokale slager geslacht. Verkrijgbaar in diepgevroren pakketten van 2.5 kilo, verpakt in porties voor 2 personen. Een pakket bestaat uit een variatie van producten zoals: koteletjes, lamslapjes, worstjes en lamsgehakt.
> Lees meer en bestellen...


Vilsterse honing

Vilsterse honing

Honing van landgoedimker Hein Hendriks is puur en heerlijk van smaak. Er is keuze uit: heidehoning, acaciahoning en zomerhoning. De honing wordt aangeboden in potten van 450 gram. Vilsterse honing is een exclusief product en beperkt beschikbaar.
> Lees meer en bestellen...