Vilsteren Agenda

Concert Duo Cibeles

zondag 14 april 2019, 15:00
Locatie: Landgoedcentrum Vilsteren

Trio Oblivion

Concert met cello en viool van Duo Cibeles in het landgoedcentrum Vilsteren

Op 14 april wordt het seizoen van Vilsterse landgoedconcerten afgesloten met een optreden van viool- en celloduo Cibeles in het landgoedcentrum.

Het concert begint om 15.00 uur, de entreeprijs is € 10,-. Voor jongeren tot en met 18 jaar is het concert gratis.

Duo Cibeles is in 2015 opgericht door violist  Francisco Deheza en celliste Suzanne van Duuren tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel.

Zie ook op www.suzannevanduuren.com.

Francisco Deheza begon zijn opleiding bij zijn vader/viooldocent in Spanje en vervolgde zijn studie bij de conservaroria van Pamplona en van Pescara . Vele lessen en masterclasses later wist hij op internationale concoursen diverse prijzen in de wacht te slepen.

Suzanne van Duuren studeerde aan diverse conservatoria en speelde al op jonge leeftijd in symfonieorkesten, later ook als soliste. Nu is zij lid van o.a. Boho Strings, dat op bijzondere wijze door het brengen van muziek de wereld beter wil maken.

Deze gelauwerde musici hebben ook als duo vele masterclasses gevolgd.  Nu al door de wol geverfd met al hun podiumervaring brengen ze een zeer gevariëerd programma.

Van ingetogen gebed, langs pittige Kletzmer, rustige Ierse volksmuziek of juist de krachtige Hongaarse, tot speelse en beweeglijke of jazzy stukken.   

Werken van o.a. Bloch, Bartok, Schulhoff en Fraser en diverse volksliederen.

Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren.

Voorafgaand aan het concert kunt u een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden in het landgoedcentrum. Na afloop van het concert is het landgoedcentrum geopend voor een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur.

Adres Landgoedcentrum:  Vilsterse Allee 1d te Vilsteren.

Ga terug