Vilsteren Agenda

Landgoedconcert Lunette Saxophone Quartet

zondag 31 oktober 2021, 14:30 - 15:30
Locatie: Landgoedcentrum Vilsteren

Landgoed concert "Lunette Saxophone Quartet" in Vilsteren

Het eerste concert van dit seizoen staat gepland voor 31 oktober en wordt gegeven door het Lunette Saxophone Quartet uit Zwolle. Het concert begint  om 14.30 uur, de toegangsprijs bedraagt 12 €. Jongeren t/m 18 mogen gratis naar binnen.

Het Lunette Saxophone kwartet wordt gevormd door 4 bruisende jonge vrouwen uit verschillende windstreken, die elkaar hebben leren kennen op het ArteZ Conservatorium in Zwolle. Zij omschrijven zich als „uitbundig, ongeremd en vol beweging“ en zoeken binnen een traditionele kwartetvorm naar innovatie en nieuwe openingen. Deze middag zal het publiek meegenomen worden in de sferen van de Franse impressionisten, een aaneengesloten programma waarbij de muziek van Pierre Velonnes de verbindende factor is, naast die van Bozza, Ravel en Debussy. Het programma zal ter plaatse worden uitgedeeld.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Jonge talentvolle musici krijgen een podium aangeboden in het gezellige en intieme Landgoedcentrum, gelegen aan de Vilsterse Allee 1d.

Zoals het er nu uitziet mogen we alle zitplaatsen weer gebruiken, mits wij controleren op vaccinatie dan wel een negatieve test (mits vlak voor het concert is afgenomen). Neemt u dus uw bewijs daarvan mee, hetzij op papier, hetzij digitaal. De toegangsdeuren gaan open om 14 u, komt u bijtijds,  met de controle van de gegevens is enige tijd gemoeid.

Heeft u verkoudheidsklachten of koorts, blijft u dan liever thuis. Het is altijd goed een beetje afstand van elkaar te houden. Het mondkapje is niet meer verplicht, het staat u natuurlijk vrij er een te dragen.

We adviseren de bezoekers om  vlak voor het concert op de website van het landgoed na te gaan of er wellicht wijzigingen gelden. Wij hopen natuurlijk van harte dat dit NIET het geval zal zijn.

Na afloop van het concert zal onze traditionele „nazit“ weer gehouden worden, waarbij u de gelegenheid heeft om nog even na te praten bij een versnapering. De open haard zal branden als vroeger, alsof er nooit iets tussen geweest is. Wij verheugen ons ZEER op deze middag en op uw komst.

Volgende concert: op 14 november as om 14.30 u in de Sint Willibrordus kerk.

Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren. Elk winterseizoen worden er 3 huiskamerconcerten in het landgoedcentrum gegeven en 5 concerten met koren in de Willbrorduskerk.

Voorafgaand aan het concert kunt u een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Na afloop van het concert is het landgoedcentrum geopend voor een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur.

Ga terug