Vilsteren Agenda

Landgoedconcert

zondag 22 september 2019, 15:00
Locatie: Landgoedcentrum Vilsteren

INTIEME MUZIEK IN HET LANDGOEDCENTRUM

Op 22 september a.s. om 15.00 uur gaat het muzikaal seizoen op het Landgoed Vilsteren van start.

Het eerste concert wordt verzorgd door MUZINDER, een even sympathiek als muzikaal collectief dat bestaat uit acht podiumkunstenaars.

Drie van hen, Franka van Essen (zang), Mirjam van Altena (fluit) en Annette Kruisbrink (compositie en gitaar) brengen een programma onder de naam „Ecos de Serafad“.

Het concert begint om 15.00 u en zal ongeveer een uur duren. De toegangspijs bedraagt € 10,-  per persoon, jongeren tot/met 18 hebben gratis toegang.

Wat u kunt verwachten: „een intiem concert waarin de echos weerklinken van prachtige oorspronkelijke sefardische liederen, die in de middeleeuwen in Zuid-Spanje zijn ontstaan.

Deze liederen worden gezongen in de Judeo-Spaanse of Ladino taal en gaan over het leven van alle dag, de levensfasen van de mens van geboorte tot aan het graf“.

De composities en arrangementen zijn van de hand van Annette Kruisbrink, Sid Robinovitch, Manuell Valls en Andrew Zohn.

Voor nadere bijzonderheden over Muzinder verwijzen we naar de website www.muzinder.nl

Een unieke kans om kennis te maken met dit bijzondere gezelschap en hun ontroerende muziek.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren vindt plaats in het sfeervolle Landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren.

Na afloop van het concert is er gelegenheid nog iets te drinken en na te praten bij het altijd knapperende haardvuur. En mocht u vooraf de benen nog willen strekken: het wonderschone Landgoed Vilsteren is vrij te betreden, er zijn vele wandelroutes uitgezet. Info hieromtrent is verkrijgbaar in het Landgoedcentrum.

Volgend concert:

Op zondag 13 oktober a.s. zal het Vrouwenkoor Sarabande een concert geven in de Willibrorduskerk.  Nadere informatie hierover volgt later.

Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren. Elk winterseizoen worden er 3 huiskamerconcerten in het landgoedcentrum gegeven en 5 concerten met koren in de Willbrorduskerk.

Ga terug