Vilsteren Agenda

Concert Jongenskoor Dalfsen

zondag 10 december 2023, 15:00
Locatie: Willibrorduskerk

Kerstconcert Jongenskoor Dalfsen

Op zondagmiddag 10 december treedt het Jongenskoor Dalfsen op in de Parochiekerk van Vilsteren, het concert begint om 15.00 uur. De kaartverkoop start 9 november om 10.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de volgende link: www.ticketkantoor.nl/shop/jongenskoor10dec In deze digitale voorverkoop kosten kaarten voor volwassenen € 10,-. Aan de deur zijn ze op 10 december € 12,50. Tot en met 18 jaar is de prijs € 1,-, zowel in de voorverkoop als digitaal. Het programma wordt later hier bekend gemaakt.

De mooiste Engelse Christmas Carols uitgevoerd door een uniek jongenskoor op een zeer sfeervolle locatie!

Op uitnodiging van de Landgoedconcertcommissie Vilsteren komt Jongenskoor Dalfsen een concert verzorgen in de Willibrorduskerk. De heldere jongensstemmen uit Dalfsen laten zich zowel  in koor als solistisch horen. Niet alleen de jongens, ook door de koorschool in Dalfsen gevormde mannenstemmen geven acte de présence.

Jongenskoor Dalfsen heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd en is een begrip geworden in de wijde regio. Het koor staat onder leiding van dirigent Erik Korterink en wordt begeleid door Adriaan Koops. De aanvang is 15.00 uur.

Na afloop van het concert kunt u opwarmen in het Landgoedcentrum, daar knappert het haardvuur en staat een drankje klaar.

Ga terug