Vilsteren Agenda

Concert jong talent in Vilsteren

zondag 20 september 2020, 15:00
Locatie: Landgoedcentrum Vilsteren

Concert jong talent in het Landgoedcentrum Vilsteren

Op 20 september gaan we weer van start, 2 jonge talentvolle musici zijn te gast in het Landgoedcentrum Vilsteren: violiste Chloë Elsenaar en pianist Jorrick Simmes. Het concert begint om 15 uur en de toegangsprijs bedraagt 12 €. Voor jongeren t/m 18 jaar is het concert gratis.

Chloë Elsenaar kreeg op 6 jarige leeftijd haar eerste vioolles. Zij heeft veel podiumervaring opgedaan in binnen- en buitenland en won een aantal prijzen, o.a. (in 2015) op het Prinses Christina-concours. Chloë is in 2019 afgestudeerd aan het Ar​t​EZ Conservatorium in Zwolle en ze hoopt komende zomer haar master af te ronden aan het HKU conservatorium in Utrecht.

 Jorrick Simmes zette de eerste stappen van zijn muzikale carrière op 5 jarige leeftijd, begon ook met vioolles, maar was daarnaast geïnteresseerd in de piano. Hij werd in 2005 toegelaten tot de Jong Talentklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, volgde eerst vioollessen bij Koosje van Haeringen en daarna bij Aimee Broeders. In 2014 is Jorrick zich toch gaan toeleggen op de piano. Hij studeert nu op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Op het programma van deze middag staan werken van Debussy, Robert Schumann, Kachaturian en Dvorak.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Jonge talentvolle musici krijgen een podium aangeboden in het gezellige en intieme Landgoedcentrum, gelegen aan de Vilsterse Allee 1d. Vanwege het ​coronavirus​loopt alles wat anders dan u gewend bent. In overleg met de gemeente Ommen is besloten niet meer dan 30 personen per concert toe te laten. U moet tevoren reserveren via het e-mailadres​ moc.liamg@neretslivnetrecnocdeogdnal. ​Als u meer kaarten wilt bestellen, graag vermelden of het personen uit een huishouden betreft (dit ivm de toedeling van de zitplaatsen) en daarnaast uw naam en het telefoonnummer waaronder u bereikbaar bent. U krijgt dan digitaal nadere instructies aangaande de betaling. Een nazit bij ons knappend haardvuur is ​helaas nog niet mogelijk ​en er worden geen versnaperingen aangeboden. Wij rekenen op uw begrip.

U doet er goed aan op de dag van het concert nog even via de website van het landgoed na te gaan wat de meest recente stand van zaken is. Op die website vindt u onder nieuws ook wat algemene informatie over de gang van zaken bij onze concerten in tijden van Corona. We doen er alles aan om risico’s voor alle betrokkenen te vermijden, in het vertrouwen dat er ooit betere tijden zullen aanbreken. Van koorconcerten in de Willibrorduskerk kan voorlopig helaas nog geen sprake zijn.

Ga terug