Vilsteren Agenda

Concert jong talent: het Trio Trovariz

zondag 12 februari 2023, 15:00
Locatie: Landgoedcentrum Vilsteren

Concert jong talent in het Landgoedcentrum Vilsteren

Het eerstvolgende landgoedconcert Jong Talent in het nieuwe jaar staat gepland voor 12 februari 2023 om 15.00 uur. Drie enthousiaste studenten van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle treden voor u op:  Mirjam Kwebeman (saxofoon), harpist Iris van der Ende (harp) en Ilaya Esajas (fluit), verenigd onder de naam Trovariz. Het concert begint  om 15.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 15 €. Jongeren t/m 12 mogen gratis naar binnen en conservatoriumstudenten betalen 10€.

Via deze link kunt u digitaal kaarten verkrijgen: Kaarten

Het programma en meer informatie over deze jonge talenten vindt u hier.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Jonge talentvolle musici krijgen een podium aangeboden in het gezellige en intieme Landgoedcentrum, gelegen aan de Vilsterse Allee 1d.

De concerten zijn prima te combineren met een wandeling over het prachtige landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het Landgoedcentrum, dat op dagen van de concerten om 14.30 u geopend is. Parkeren kunt u op het terrein bij de kerk. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit met een drankje, als de temperatuur ernaar is zal het haardvuur knapperen.

Wij hopen op een mooie opkomst.

Ga terug