Vilsteren Agenda

Concert jong top talent en prijswinnaars Britten concours

zondag 12 november 2023, 15:00
Locatie: Landgoedcentrum Vilsteren

Concert jong toptalent en prijswinnaars Britten concours in het Landgoedcentrum Vilsteren

12 november staat er weer een landgoedconcert voor Jong Talent gepland. Deze keer jong toptalent en prijswinnaars van het Britten concours Mudre Buckute (cello) en Joshua Herwig (cello). Het concert begint  om 15.00 uur. Er wordt kamermuziek gespeeld van Brahms, Hamasyan, Rautavaara e.a. De kaartverkoop start op 24 oktober om 14.00 uur en loopt via de volgende link naar het ticketkantoor: kaartverkoop. De kaarten zijn € 15,-/stuk. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis komen.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Jonge talentvolle musici krijgen een podium aangeboden in het gezellige en intieme Landgoedcentrum, gelegen aan de Vilsterse Allee 1d.

De concerten zijn prima te combineren met een wandeling over het prachtige landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het Landgoedcentrum, dat op dagen van de concerten om 14.30 u geopend is. Parkeren kunt u op het terrein bij de kerk. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit met een drankje, als de temperatuur ernaar is zal het haardvuur knapperen.

Wij hopen op een mooie opkomst.

Ga terug